Krasloten

Geplaatst op: 15-05-2013

Kraslotenkrassen is erg geliefd in Nederland! Een krasspel is een kansspel waarmee je prijzen kunt winnen, bijvoorbeeld een mooie prijs of geld. Dit is het leukste kansspel van Nederland! Krasloten worden echter ook online aangeboden. Zo hoef je niet speciaal naar de winkel om een kraslot te kopen. Ideaal voor de huismussen onder ons! Deze online krasloten gaan hetzelfde te werk als dat je een kraslot koopt in de winkel. Door middel van het open krassen van de vakjes kom je erachter of je een prijs hebt gewonnen. Erg origineel om als cadeau weg te geven!

Speel gratis of met credits

Er zijn verschillende soorten online krasloten. Je kunt een kraslot zowel gratis als met geld spelen (met zogenaamde credits). Als je gratis een kraslot speelt heb je het voordeel dat je nooit iets verliest. Maar het nadeel hiervan is dat je dan ook niets kunt winnen.
Speel je tegen geld, dan werk je met credits.  Deze credits koop je op internet met geld via iDeal. Je kunt een online kraslot al vanaf 50 cent kopen. Let wel op dat het kopen van online krasloten in Nederland nog niet mag. Buitenlandse websites bieden deze echter wel aan.

Waag een gokje online!

Opzoek naar een origineel cadeau of wil je zelf een leuk kansspel gaan spelen? Kies dan jou favoriete kraslot! Met de online krasloten heb je veel kans om te winnen. De prijzen van de online krasloten kunnen uitlopen tot duizenden euro's. Durf jij een gokje te wagen? Kies dan een kraslot en durf te spelen! Veel geluk met het spelen van de online krasloten! Veel succes en misschien win jij wel een mooie prijs!